top of page

Betalingsbetingelser

Du kan betale med MobilePay, bankoverførsel, kreditkort eller kontanter. Dog kun på beløbet da jeg ikke har byttepenge.

Kreditkort der kan anvendes: Visa/Dankort eller Mastercard.

Som noget nyt kan du også betale online nemt og sikkert via easypay, så du ikke skal bekymre dig om det efter behandling. Skulle du blive forhindret i at møde op til den aftalte tid vil betalingen først blive hævet fra din konto, på dagen for behandling. Hvis du flytter din tid, flytter betalingen med. Vær dog opmærksom på at du skal aflyse din tid min 24 timer før behandlingen.

betale med MobilePay, kreditkort eller kontanter. Dog kun på beløbet da jeg ikke har byttepenge.

Afbestillingspolitik

Sygdom: Jeg modtager ikke syge klienter af hensyn til dit, mit og andres helbred. Har du feber eller på anden måde sløj på dagen for din tid skal du få din tid flyttet. Dette gør du bedst ved at sende en sms på 61730309.

Bliver du på anden måde forhindret i at komme til den aftalte tid skal du hurtigst muligt kontakte mig på telefon, sms eller mail. Vær opmærksom på at jeg ikke tager telefonen når jeg er igang med en behandling men jeg tjekker altid min telefon mellem behandlinger, så en mail eller sms er rigtig fint.

Har du brug for at få flyttet din tid gøres dette nemt ved at logge ind i min kalender og anmode om at få din tid aflyst og du kan herefter booke en anden tid. Dette skal dog senest ske 24 timer før din tid. Ved senere aflysning  faktureres 50 % af behandlingsprisen og ved udeblivelse faktureres hele behandlingens pris.

Samtykke vedr. persondata

Når du bestiller tid hos mig i mit bookingsystem på: https://system.easypractice.net/book/kropsterapeut-tina-mortensen giver du samtykke til nedenstående. 

  

Jeg optager journal og indhenter hos dig, relevante informationer til brug for min behandling af dig i klinikken og dit forløb hos mig. Det er kun mig, der ser oplysningerne. 

Jeg opbevarer data på følgende måde: 

Din journal opbevares i Terapeutbooking.dk online journalsystem som opfylder kravene til opbevaring af personfølsomme oplysninger. Jeg har tavshedspligt og anvender udelukkende de indsamlede oplysninger til din behandling. Dine oplysninger vil ikke blive delt med nogen. Hvis du ikke har været hos mig i 5 år, slettes de indsamlede informationer. Du har ret til indsigt i de indsamlede data og har ret til at bede om sletning ved skriftlig anmodning og kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage. 

Behandling i klinikken/virksomheden kan ikke stå i stedet for lægelig behandling og du har pligt til at afgive korrekte informationer om sygdomme, medicinforbrug, graviditet mv. i forbindelse med behandling i klinikken/virksomheden. 

Ved bestilling af tid og fremmøde til behandling har jeg læst ovenstående og giver hermed samtykke til indsamling, behandling og opbevaring af data. 

bottom of page